SPORTSKI PROGRAM ZA ‘RIM’ 2019. GODINE

25. 7. 2019.

 Sportski program počinje u petak 26. srpnja 2019. godine sa Revijalnom malonogometnom turnirom ‘Rim’ 2019. na igralištu Istarskih cesta u Rogovićima. Turnir počinje u 18 sati a ekipe koje nastupaju su Istarske Ceste, Vatrogasci, Pravosuđe, Radio Istra, rekreativci iz Pazina, Načelnici općina i Grad Pazin.

Športsko ribolovno društvo Pazinčica 28. srpnja 2019. na barama u Cerovlju organizira Lov ribe udicom na plovak. Turnir je otvoren za sve muške i ženske kategorije, sudjelovati će oko 40 sudionika, koji dolaze iz Istre, sjeverne Hrvatske i Italije.

Iza osnovne škole ali na malonogometnom igralištu udruga Futsal Pazin organizira Humanitarni Malonogometni turnir 7. Memorijal Igor Stranić ‘Iggy’. Skupine će se odigrati 1. i 2. kolovoza a završnica u subotu 3. kolovoza, sve počinje u 18 sai. Ekipe dolaze iz cijele Istre i Primorsko goranske županije. Sav prihod donirati će se u humanitarne svrhe.

KK Pazin u subotu 3. kolovoza od 18 sati organizira turnir Ulična košarka ‘Rim’ 2019., na vanjskom košarkaškom igralištu iza Osnovne škole u Pazinu. Nastupit će 40-setak igrača iz Istre i Primorsko goranske županije, od dječaka do veterana.

3. kolovoza u Školsko gradskoj sportskoj dvorani u Pazinu održati će se Stolnoteniski turnir ‘Rim’ 2019. s početkom u 10 sati. Turnir je podijeljen u tri kategorije, seniori do 49 godina, veterani od 50 godina na više i apsolutna kategorija. Prijave su još u tijeku. Većina takmičara dolazi iz Istre, redoviti su igrači iz Zagreba, a u zadnje dvije godine dolaze igrači i iz susjednih zemalja poput Slovenije, Italije, Austrije i Njemačke.

3. i 4. kolovoza BS Pazina organizira Međunarodni otvoreni boćarski turnir – 11. Veliku nagradu Pazina, u subotu od 9 i 30 skupine se odigravaju na području bivše općine Pazin, dok u nedjelju od 10 sati na rasporedu je završnica u boćarskom centru Aleksandar Anzur u Pazinu. Prijave su još u tijeku na stranici Velike nagrade: vnpazina.eu/prijave-vn-pazina-2019, prijavljuju se većinom parovi iz Hrvatske, Slovenije i Italije

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this page