SPORTSKI PROGRAM RIM 2020

31. 7. 2020.

Sportski program povodom Rima, kao i svake godine neće izostati. Isti je već započeo proteklog vikenda, 26. srpnja, natjecanjem u lovu ribe udicom na plovak na barama u Cerovlju. U seniorskoj konkurenciji natjecalo se je 13 parova, a najbolji su bili Kristijan Stolnik i Nino Grudić, iz ekipe ’Buje-Fužine’, drugu poziciju zauzeli su tata i sin iz ekipe ‘Jazavci’ iz Buzeta Nelfi Blažević i Klemen Blažević dok su treće mjesto osvojili mješoviti par iz ŠRU Bajer iz Fužina Stjepan Šimunić i Ivanka Šimunić. U kadetskoj konkurenciji natjecali su se pojedinačno i prvo mjesto osvojio je Endi Husić, drugo mjesto Emil Luka Ladrović, a treći bio je domaći predstavnik Tino Paćelat. Važno je napomenuti da se sva riba na takmičenju vraća natrag u vodu čime se mladi od malih nogu uče o čuvanju i brizi za prirodu.

Ostali dio sportskoga programa održat će se u dolazećem vikendu.

Humanitarni malonogometni turnir 8. Memorijal Igor ”Iggy” Stranić, održat će se u periodu od četvrtka 30. do subote 1. kolovoza s početkom u 18:00 sati na malonogometnom igralištu iza Osnovne škole. Na turniru sudjeluje 16 ekipa iz Istarske i Primorsko-goranske županije, a igra se po futsal pravilima 4+1. Detaljan raspored možete pronaći na Facebook stranici MNK Pazin futsal. Sve prikupljeno ide u humanitarne svrhe udruzi ”Hoću-mogu”.

Boćarski klub Pazin 1. kolovoza, organizira Boćarski turnir ”Rim 2020.” na kojem će sudjelovati 12 parova sa područja Pazina, sve počinje u 9:00 sati sa odigravanjem utakmica po skupinama, dok je finale predviđeno za 19:00 sati. Sve utakmice će se odigrati u boćarskom centru Aleksandar Anzur u Pazinu.

Košarkaški klub Pazin organizira turnir ”Ulične košarke RIM 2020”. Natjecanje će se održati u subotu, 1. kolovoza 2020. na vanjskom košarkaškom igralištu iza Osnovne škole u Pazinu s početkom u 18:00 sati. Nastupit će 40-ak igrača iz Istre i Primorsko-goranske županije, od dječaka do veterana.

Centar za mlade Alarm organizira Vaterpolo turnir ”Zarečki krov 2020.” Prijave ekipa otvorene su do petka 14. kolovoza, a početak natjecanja predviđen je za subotu 15. kolovoza od 12:00 sati. Prije završnice vaterpolskog turnira, od 17:00 sati na rasporedu su dva već tradicionalna natjecanja, skakanja u vodi i u žabicama. Za sve osiguran je ručak i majica, dok će najbolji osvojiti i bogate nagrade. Ovim putem pozivam svih da poprate bogati sportski program.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this page