Ekipa Istarskih cesta obranila naslov na Revijalnom malonogometnom turniru ‘Rim’ 2019.

31. 7. 2019.

U petak 27. srpnja,  na igralištu Istarskih cesta d.o.o. u Rogovićima održan je Revijalni malonogometni turnir ‘Rim’ 2019.

Putem ždrijeba ekipe su bile podijeljene u dvije skupine po tri, u jednoj su bili predstavnici Istarskih Cesta, Radija Istre i Recreative United, dok u drugoj Pravosuđe, Vatrogasci i Grad Pazin sa Načelnicima općina.

Nakon odigravanja po skupinama, drugoplasirane ekipe, Recreative United i Grad Pazin sa Načelnicima općina, odmjerile su snage u utakmici za 3. mjesto, u borbenoj utakmici, prevagnula je ipak uigrana ekipa pazinskih rekreativaca, koja je sa četiri prema nula svladala predstavnike Grada Pazina sa Načelnicima općina.

U reprizi lanjskog finala, u regularnom djelu utakmice, između Istarskih cesta i Pravosuđu, završilo je jedan naprema jedan, pa su nakon izvođenja penala, slavili domaćini, Istarske ceste. Treba spomenuti kako su sve utakmice odigrane korektno i u sportskom duhu, a tome je sigurno pridonio i poznati lokalni sudac Klaudio Rude. Ovim putem zahvaljujemo Gradu Pazinu, koji je pokrovitelj turnira te sponzorima Vina Gortan i Reginex d.o.o.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this page